Rólunk

Rákóczi Réka vagyok, Budapesttől nem messze, Rádon élek a családommal és kutyáimmal.

Réka golden retriever Maya


Kiskoromtól kezdve rajongok az állatokért, mindig is volt kutyánk, de találkozva egy golden retrieverrel, rögtön lenyűgözött kedvességével, intelligenciájával, jellemével és megjelenésével.

Majd 2013-ban valóra várt az egyik álmom, és megérkezett Missy a családunkba.

Rengeteget tanultam tőle, nagyon sok csodás és kihívásokkal teli pillanatokat éltünk át, és bearanyozza napjainkat szeretetével, kedvességével, intelligenciájával.

Általa lettem a fajta rajongója, és ő terelt erre az útra, amiért végtelenül hálás vagyok neki!

Miracle of Angels golden retriever

Azonban mindig is tudtam, hogy egy golden nem golden, egyre jobban kezdtem beleásni magam ebbe a világba, pár kiállításra is ellátogattam, de a tanulmányaim miatt még vártam az új családtaggal.

2015-ben ismerkedtem meg a Pearl of Hunters kennel tulajdonosaival, a Hazafi családdal. Kutyáik képviselték azokat a belső és külső tulajdonságokat, amiket kerestem egy golden retrieverben, így tudtam, ha bővülne a kis falkám, tőlük szeretnék kiskutyát.

Majd elérkezettnek találtam az időt, és 2017 nyarán csatlakozott hozzánk Maya, aki már az első pillanattól csodás jellemével és küllemével elrabolta a szívemet!
Mayával hamar belekóstoltunk a kiállítások és retriever munka világába, amikhez lelkesedésünk azóta is töretlen, számos boldog és büszke pillanatot élhettünk át együtt ezek alkalmával!

Maya & Missy karácsony

Nálunk a kutyák igazi családtagok, öröm velük minden pillanat, és célom, hogy csodás jellemű, nyugodt és stabil idegrendszerű, egészséges, kitűnő küllemű és munkakedvű kutyákat tenyésszek.