Missy

Missy Miracle of Angels golden retriever
Missy Miracle of Angels golden retriever

Kiskoromtól kezdve rajongok az állatokért, mindig is volt kutyánk, de a golden retriever lenyűgözött kedvességével, intelligenciájával, jellemével és megjelenésével. Majd 2013-ban valóra várt az egyik álmom, és megérkezett Missy a családunkba. Rengeteget tanultam, nagyon sok csodás és kihívásokkal teli pillanatokat éltünk át, bearanyozza napjainkat szeretetével, kedvességével, intelligenciájával, általa lettem a fajta rajongója, és ő terelt erre az útra, amiért végtelenül hálás vagyok neki!

Ha lehet így mondani, akkor ő egy „igazi belevaló csaj”, magabiztos, önálló gondolatokkal és véleménnyel rendelkező retriever, de végtelen kedvességével és hatalmas mosolyával bárkit levesz a lábáról, és ráveszi egy pocaksimogatásra.

Imád nagyokat sétálni, miközben feltérképezi orrával az elmúlt pár óra eseményeit, valamint a plüssök megszállottja, és ha tehetné, mindegyiket mindig és mindenhova magával cipelné.

2017 nyarán „falkánk” Maya érkezésével kissé átalakult, de szerencsére a „kis jövevény” hamar beilleszkedett, Missy elválaszthatatlan társa lett a kis hercegnő, és azóta rengeteg csodás pillanatot élhettünk át együtt.

További képek: