Maya

Pearl of Hunters Endless Miracla "Maya"

Születési idő: 2017.04.21.

Tenyésztő: Hazafi Zsuzsanna, Pearl of Hunters kennel

Egészségügyi adatok:

Kiállítási eredményei:
International Show Champion (CIE)
Hungarian Show Champion
Romanian Champion
Hungarian Junior Champion
Horvát Junior Champion

Maya Miracle of Angels golden retriever ülő

Maya hosszas várakozás után 2017.04.21-én született 6 testvérével együtt. Rengeteget álmodoztam róla, vajon milyen lesz, de túlszárnyalta még az legnagyobb elképzeléseimet is. Egy rendkívül kedves, alkalmazkodó, barátságos, kiegyensúlyozott és végtelenül okos kutyus, aki a tűzijátékok és a zsúfolt pesti tömegközlekedés során is hatalmasat tud szundizni. Kedvenc időtöltései közé tartoznak a nagy séták, úszás, labdázás, valamint Missy és az én gondolataimat lesni, és akár egy kis matrica olyan, bújik, amikor tud.

Alig volt 4 hónapos, amikor első kiállításán részt vettünk, azóta pedig számos ország champion címét is megszerezte, rengeteg büszke és boldog pillanatot élhettünk át.

Emellett retriever képzéseken is részt veszünk, ahol mindig lenyűgöz munkakedvével, összpontosításával, valamint a zord körülményektől se riad vissza.

Teljes mértékben megtestesíti minden elképzelésemet a golden retrieverekkel kapcsolatban, bearanyozza végtelen csodájával a mindennapjainkat. Azonban nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a kiskutyái szintén megörökölték szuper jellemét, emellett ők is szuper egészségügyi eredményekkel rendelkeznek. Ezenkívül többen kiállításokon is remekül helytállnak, fiatal koruk ellenére nagyszerű sikereket érnek el, hiszen több ország junior champion címeivel, fajtagyőztes, csoportgyőztes címekkel is büszkélkedhetnek.

További képek: